Ons team

Juridisch advies van ervaren juristen met hart voor uw zaak, professioneel en deskundig, tegen vriendelijke tarieven met korte doorlooptijden. Dat is de kern van Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Sinds 2012 biedt Juridisch Adviesbureau Laarbeek te Beek en Donk laagdrempelige juridische dienstverlening aan bedrijven en particulieren. De juristen zijn academisch geschoold en gespecialiseerd op een groot aantal rechtsgebieden. Ook kunnen zij u in contact brengen met een specialist in hun netwerk. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en het beste advies tegen een aantrekkelijk tarief.

MR. GWENDY VAN DER AA

Gwendy van der Aa is sinds 1 augustus 2019 als juriste werkzaam bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Voorheen was Gwendy 11 jaar als jurist werkzaam bij Van Seggelen & Partners Gerechtsdeurwaarders-Juristen. Daarvoor heeft ze 8 jaar als jurist en advocaat gewerkt bij Rechtshulp Zuid Advocaten. Na haar studie Europees Recht aan de Universiteit van Tilburg, heeft Gwendy de OSR Juridische opleiding en vervolgens de Beroepsleiding Advocaten gevolgd en afgerond. Samenvattend heeft Gwendy circa 20 jaar uitgebreide (proces)ervaring in het contracten- en verbintenissenrecht, huurrecht,  arbeidsrecht en het algemeen civiel recht. U kunt bij Gwendy onder andere terecht voor het incasseren van openstaande vorderingen en het opstellen van contracten, algemene voorwaarden en arbeidsreglementen. 

Daarnaast is Gwendy met haar ruime ervaring en specialistische kennis kundig in het opstarten van incassoprocedures en handelszaken bij rechtbanken. Gwendy kan u van A tot Z, van aanmaning tot vonnis, begeleiden en blijft betrokken bij een eventueel executietraject.

Haar gevoel voor rechtvaardigheid, het niet kunnen accepteren van onrecht en een sterk gevoel voor integriteit was de drijfveer om rechten te gaan studeren. Haar motto is: afspraak is afspraak.

Naast haar opleiding en werkervaring is ze ook als gecommitteerde betrokken bij de Juridische Hogeschool waarbij ze als onafhankelijke deskundige uit het werkveld een beoordelingsadvies aan de docentbegeleiders van de student geeft. Dit door de afstudeerscriptie van de afstuderende student te beoordelen en aan de individuele afstudeerzitting deel te nemen.

“Het is belangrijk om preventief te werken en cliënten zoveel mogelijk te ontlasten door betrokken advisering en te zorgen voor goede contracten. Komt het dan toch tot een geschil dan wordt gezocht naar de beste, snelste en minst kostbare oplossing. Dat begint bij een goed overleg met de cliënt en haar wederpartij, om zo tot een goede oplossing te komen. Als blijkt dat dit niet het gewenste effect heeft, dan volgt veelal de weg naar de rechter. Bij alle fases in dit traject blijf ik persoonlijk betrokken. Het opbouwen en onderhouden van contact met onze cliënten is ook een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Hier hecht ik veel waarde aan. De aanpak moet passen bij de cliënt. Daarom ben ik van voorbereiding tot uitspraak betrokken.”

van de graft accountants, kapelstraat, beek en donk
Kramer_Mirthe_1904_800px

mr. Mirthe kramer

Samen met Gwendy van der Aa vormt Mirthe Kramer hét gezicht van Juridisch Adviesbureau Laarbeek. In 2012 is Mirthe gestart met de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit, om vervolgens cum laude af te studeren in het Nederlands recht. Gedurende haar studie heeft Mirthe zich gespecialiseerd in het algemeen verbintenissen- en contractenrecht en het ondernemingsrecht. Vervolgens is Mirthe in juni 2018 als juriste aan de slag gegaan bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Tijdens haar studie heeft Mirthe werkervaring opgedaan in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven. Ook heeft zij zich als vrijwilliger in verschillende functies ingezet voor Rechtswinkel Oss.

Als jongste telg uit een ondernemersgezin streeft Mirthe naar het ontzorgen van haar cliënten. Mirthe hecht waarde aan korte lijnen, zodat ze preventief kan adviseren en snel kan schakelen binnen haar netwerk:

“Ik vind het belangrijk je als jurist niet slechts verantwoordelijk te voelen voor de adviserende en signalerende rol die je toebehoort, maar tevens te denken in pragmatische oplossingen voor jouw klant. Startpunt is het vaststellen van een wettelijk kader, om daarbinnen vervolgens een zo effectief en praktisch mogelijke strategie te voeren. Ik confronteer mijn klant liever met een oplossing dan met een probleem.”

Mirthe haar werkzaamheden bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek bestaan met name uit het opstellen en beoordelen van contracten en voorwaarden, het (op juridisch gebied) begeleiden van bedrijfsovernames en het begeleiden van ontslagprocedures. In haar vrije tijd zet Mirthe zich met andere ondernemende leden van JCI Peelland in voor de maatschappij in haar werkregio.

KvK Brabant 17081811

BTW nummer: NL8024.82.600.B01

Sluit Menu