Ons team

Juridisch advies van ervaren juristen met hart voor uw zaak, professioneel en deskundig, tegen vriendelijke tarieven met korte doorlooptijden. Dat is de kern van Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Sinds 2012 biedt Juridisch Adviesbureau Laarbeek te Beek en Donk laagdrempelige juridische dienstverlening aan bedrijven en particulieren. De juristen zijn academisch geschoold en gespecialiseerd op een groot aantal rechtsgebieden. Ook kunnen zij u in contact brengen met een specialist in hun netwerk. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en het beste advies tegen een aantrekkelijk tarief.

Mr. Erwin Daverveld (CDPO)

Erwin Daverveld, bedrijfsjurist en Functionaris Gegevensbescherming (CDPO) is samen met Mirthe Kramer hét gezicht van Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Sinds 1 december 2017 is Erwin werkzaam bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek. Voorheen was Erwin bedrijfsjurist bij arbodiensten en Legal Counsel bij een verzekeringsmaatschappij op Curaçao. Erwin heeft de opleiding bij IIR opleidingen te Amsterdam afgerond en is nu officieel Certified Data Protection Officer (CDPO). Hij is lid van het Nederlands Genootschap van Functionarissen Gegevensbescherming (NGFG)

Artikel in Laarbeek onderneemt

Van origine is Erwin verpleegkundige, gespecialiseerd Arboverpleegkundige welteverstaan. Hij kent de wereld van werknemers daarom als geen ander. Vanuit een grote drive om te leren besluit hij op een bepaald moment deeltijd rechten te gaan studeren aan de Radboud Universiteit en wordt jurist. Erwin doet veel ervaring op als jurist op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, privacyrecht en contractenrecht. “Ik wilde het zorgen voor werknemers verruilen voor het ontzorgen van werkgevers”, legt hij uit.

“Ik vind het belangrijk om preventief te werken en werkgevers zoveel mogelijk te ontlasten. Enerzijds door advisering maar ook door het opstellen van de juiste (juridische) documenten. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen of opstellen van arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten of het opstellen van personeelshandboeken. Maar ook het hele stuk rondom Arbo is belangrijk. Veel werkgevers hebben weinig tot niets voor de Arbo geregeld. Alle wetgeving die nu komt, maakt adviseren aan de voorkant mogelijk. Als een werkgever zaken goed regelt aan de voorkant, is hij een goede werkgever. Alles moet kloppen.”

”Ik vind het belangrijk om preventief te werken en werkgevers zoveel mogelijk te ontlasten.”      -Erwin

Juridisch Adviseur Laarbeek Erwin Daverveldt
Kramer_Mirthe_1904_800px

mr. Mirthe kramer

Mirthe is sinds juni 2018 als bedrijfsjurist werkzaam bij Juridisch Adviesbureau Laarbeek. In mei 2018 heeft zij haar masteropleiding Nederlands recht aan de Radboud Universiteit cum laude afgerond. Gedurende haar studie heeft Mirthe werkervaring opgedaan in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven. Mirthe is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en algemeen contractenrecht.

”Ik streef ernaar klanten te ontzorgen en samen met hen te denken in praktische oplossingen.”      -Mirthe

 

KvK Brabant 17081811

BTW nummer: NL8024.82.600.B01

Sluit Menu